Over Starchiefs classic cars

 

Over ons

“Wij” zijn Dirk den Hertog en Vivi Schotsman en stellen ons graag voor.

Chief Dirk:

Bij mij zat de liefde voor auto’s er al vroeg in. Als 16-jarige ging ik als plaatwerker aan het werk bij de garage next door. De garagehouder had snel genoeg door dat hij aan “kleine” Dirk de ingewikkelde klussen over kon laten. Hij was dan ook not amused toen ik na een aantal jaar een andere richting koos. Ik werd ondernemer en zette Sky-lite Holland op, een bedrijf in Meerkerk wat Flightcases bouwt. Dat is inmiddels alweer 32 jaar geleden en Sky-lite Holland is een belangrijke speler op de markt. Omdat ik de dagelijkse leiding van Sky-lite aan het afbouwen ben, houd ik meer tijd over voor mijn hobby: oldtimers! Door de jaren heen heb ik er al verschillende verzameld. Favoriet was in eerste instantie mijn Peugeot 203 uit 1956. Zo’n 5 jaar geleden liep ik met Vivi -per ongeluk- tegen een Topolino aan uit 1937 waar we beiden op slag verliefd op werden. Het is een project geworden, maar volgend jaar hopen we ermee te gaan toeren. Als kleine jongen had ik mezelf ooit een Porsche Targa 911 beloofd en dat is nu dan ook de huidige favoriet. Verschillende landen werden al met de Porsche (1976) bezocht, vele avonturen beleefd en er zullen er ook zeker nog veel volgen.

Twee jaar geleden startte ik met een compagnon Starchiefs Classic Cars. Helaas sloeg ook hier de coronacrisis toe en werd besloten dat ik Starchiefs zonder compagnon voort zou zetten. Als Chief Dirk houd ik mij voornamelijk bezig met de verkoop en techniek van de oldtimers. Wil je iets bijzonders weten over één van de klassiekers uit het assortiment van Starchiefs Classic Cars………? Over elke auto bij Starchiefs kan ik wel een bijzonder verhaal vertellen. Het is echt mijn passie die ik graag met anderen deel.

Dirk: 06 – 53 781 381

Chief Vief:

Tot voor kort had ik een eigen massagepraktijk. Ook hier zorgde de coronacrisis voor een ommekeer. Het voelde als tijd voor mij om iets anders te gaan doen. Wat dat zou worden, liet ik graag over aan wat op mijn pad zou komen. Met mijn werkervaring uit mijn eigen onderneming en de ontluikende liefde voor oldtimers, ben ik intussen bij Starchiefs ingestapt om Dirk te ondersteunen. Die ondersteuning vindt voornamelijk plaats op administratief gebied, social media en website. Dit bevalt zo goed, dat ik heb besloten dit te blijven doen. Ik schrijf graag en wil dit gebruiken om de auto’s uit het assortiment van Starchiefs zo duidelijk mogelijk op de website aan te bieden.

We zijn nu zowel partners thuis als bij Starchiefs Classic Cars. Samen willen we Starchiefs Classic Cars op dezelfde wijze voortzetten zoals men dat al gewend was. Met mooie, bijzondere en kwalitatief sterke klassiekers. Voor nieuwe exemplaren gaan we graag samen -met of zonder de Porsche- op pad in binnen- of buitenland. We willen graag een informele sfeer uitstralen, die uitnodigt om, eventueel onder het genot van een drankje, het assortiment in de showroom te komen bezichtigen.

Vivi: 06 – 20 994 142

Begin januari 2021 zijn we vanuit Gorinchem naar Meerkerk verhuisd. Starchiefs Classic Cars bevindt zich nu naast Sky-Lite Holland aan de Handelsweg 4. Je kunt ons hier dagelijks vinden, maar bel wel even als je langs wilt komen (Chief Dirk 06-53781381).

We zijn altijd op zoek naar "nieuwe" old- of youngtimers om aan onze collectie toe te voegen. Neem zeker contact met ons op als je een oldtimer te koop hebt of weet. Ook bijzondere "opknappers" zijn welkom. Met inruil zijn we wat terughoudend, maar het is zeker niet onmogelijk.