Time2Turn

Time2Turn! 

Na ruim 3 mooie en succesvolle jaren maken we bij Starchiefs de balans op. Wat ging goed, wat ging minder en wat kan beter. Aan onze passie voor oldtimers is in ieder geval niets veranderd, die is nog onverminderd groot. Starchiefs voldoet wat dat betreft volledig aan onze verwachtingen en we gaan er dus nog jaren mee door! We hopen wel dat we in de aankomende jaren wat meer kunnen gaan reizen om de mooiste oldtimers te vinden en aan onze collectie toe te kunnen voegen. De afgelopen 2 jaar was dat een beetje behelpen. Wat ons vervolgens weer rete-trots maakt op de huidige collectie, want ondanks dat behelpen, hebben we toch prachtige exemplaren kunnen vergaren.

In de zomer hadden we qua verkoop even een dipje. Omdat we dit -juist in die periode- wel heel uitzonderlijk vonden, gingen we op onderzoek uit naar de oorzaak. Het bleek dat de overgang van het ene advertentie overkoepelende orgaan naar het andere niet correct was verlopen. Onze auto's stonden dus gewoon niet op de advertentiesites ;-(  Na correctie hiervan konden we weer volop aan de gang en verkochten we binnen 1 maand 4 auto's! Check, check, dubbel-check!!

In de afgelopen periode bestond de collectie voornamelijk uit Europese en Amerikaanse sportwagens. Wat een krachtpatsers, klassiekers, schaarse en brute exemplaren zaten ertussen, niet normaal! Bij sommige deed het zelfs een beetje pijn als ze de showroom verlieten. Gelukkig werden veel nieuwe eigenaars goede vrienden en verdwijnen de verkochte auto's daarom niet geheel uit beeld.

Met al die verschillende oldtimers die de afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd, konden we vervolgens een uiterst goed beeld scheppen, welk type oldtimer ons nou werkelijk het meest aanspreekt. We kwamen tot de slotsom dat we het meest blij werden we van de Pre-War Cars. Daarom hebben we besloten dat de nieuw in te kopen auto's voornamelijk Pre-War Cars zullen worden. Deze zijn dan al omgebouwd tot Hotrod of wij gaan gaan ze ombouwen en verder customizen.

That's our Time2Turn!

We kochten laatst een 36 Ford Pick-up en deze is uitgeroepen tot ons eerste officiële Hot(Rat)rod project! We maken hem kenteken klaar en na de keuring customizen we er nog flink verder op los.

Zoals iedereen van ons gewend is, pakken we de boel ook nu weer groots aan. We hebben onze contacten in de VS daarom met een goed omlijnde opdracht op pad gestuurd en zij wisten een aantal prachtige auto's voor ons te bemachtigen. We verwachten dus binnenkort:

        . Chevy Coupé SBC350 Air-ride

        . Ford Coupé 41 met een SBC350

        . Ford Hotrod Pick-up '37 met een Flat head V8

        . Plymouth met een Ford 302+C4 automaat

Via deze website houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Te starten met de te customizen 36 Ford Pick-Up! 

The road to your dream!