Porsche 996 Carrera Cabrio 2001 Neem contact op!

Merk Porsche
Model 996 Carrera Cabrio 2001
Prijs 39.500
Staat Gebruikt
Jaar 2001
Motor 3596CC
Brandstof Benzine
Kilometerstand 106.407
Kleur Zilvergrijs
Carrosserie Cabrio
Transmissie Handgeschakeld
Aantal deuren 2

Omschrijving Porsche 996 Carrera Cabrio 2001

Deze nette Porsche 996 Carrera Cabriolet uit 2001 werd in Duitsland nieuw geleverd en is na 1 jaar naar Nederland gekomen. De Porsche is voorzien van een GT3 pakket, bumper-skirts en velgen. De auto zit netjes in de lak en het zwartlederen interieur is in topconditie. De elektrische kap is mooi en werkt optimaal. Aan het gebrek van gebruikssporen, te zien op de hardtop, is ook deze weinig gebruikt. De staat van deze auto ademt in alles de lage kilometerstand uit.

Het dashboard is keurig en origineel, de witte tellers op het dashboard geven de looks extra cachet. De radio werd vervangen voor een verbeterde versie, het originele exemplaar is echter nog aanwezig en kan dus -indien gewenst- gewoon worden teruggeplaatst.

Bij aanschaf van deze Porsche twijfelden we aan de kwaliteit van de motor. Sowieso staan deze eerste watergekoelde modellen niet goed bekend. Ondanks de hoge kosten lieten we daarom een totaal gereviseerde motor plaatsen. Hierin zijn alle latere en significant verbeterde upgrades meegenomen. De motor is nu volledig betrouwbaar. Dit vraagt bij aanschaf even wat extra aandacht bij het inrijden en het onderhoud. Wanneer dit goed wordt aangepakt, gaat de motor gegarandeerd weer een paar ton mee.


SPECIFICATIES

Carrosserie:

Cabrio

Transmissie:

Motor                                               

Handgeschakeld 6 versnellingen

6-cilindermotor 3596CC

Vermogen  

Koppel

Kilometerstand:

320PK

370NM

106.407KM

Bouwjaar:

2001

BTW/Marge:

Marge

Prijs:

€ 42.500,-

 

We nodigen je graag uit onze collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Houtstraat 9 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om onze collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af te leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. 


U heeft nog 100 Woorden over.
Moment geduld...

Restrictie Starchiefs Classic Cars
We carefully check information about the cars before placing it on our website. however, it remains human work and errors can sometimes creep in. Also, a car may have just been sold, but not yet been removed from the website. We apologize for this in advance and thank you for your understanding! Chief Dirk and Chief Vief.