Peugeot 404 Cabrio

Merk Peugeot
Model 404 Cabrio
Prijs 44.000
Staat Gebruikt
Jaar 1968
Motor
Brandstof Benzine
Kilometerstand 88.198 km
Kleur crème
Carrosserie Cabrio
Transmissie Handgeschakeld aan het stuur
Aantal deuren 2

Omschrijving Peugeot 404 Cabrio

Peugeot 404 Cabriolet 1968

In de elegante lijnvoering van de Peugeot 404 Cabriolet is de handtekening van de Italiaanse ontwerper Pininfarina duidelijk herkenbaar. In grove lijnen lijkt de cabrio op de sedan, maar alleen de techniek komt echt met elkaar overeen. De robuuste 1,6-liter viercilinder is uitgevoerd met een carburateur. Deze 404 is heel lang in het bezit geweest van de voorzitter van de 404 vereniging. Zowel de carrosserie als de techniek zijn in het verleden aangepakt. De lak glanst geweldig en het chroom is mooi en geeft een mooi contrast met de zeldzame crème lak. De zwarte cabriokap is netjes en werkt goed. Er zijn enkele gebruikssporen op de hoeken die met ingevouwen kap tegen de carrosserie schuren. Het losse deel met de achterruit zou van een nieuwe ruit moeten worden voorzien. De motor is nog origineel, kurkdroog en loopt als een zonnetje. De bak schakelt mooi en soepel. De uitlaat en remmen zijn vernieuwd, als ook de stabilisator rubbers. Het lederen interieur is origineel en netjes net als het dashboard. 

De auto staat op dit moment op Belgisch kenteken. Omdat deze Peugeot eerder een Nederlands kenteken heeft gehad, is dit eenvoudig om te zetten naar een Nederlands. Indien gewenst, kunnen wij dit uiteraard regelen.

SPECIFICATIES

Carrosserie:

 Cabriolet

Transmissie:

 Handschakeling

Vermogen  

Koppel

Kilometerstand:

 88 PK

 141NM

 88.198 km

Bouwjaar:

 1968

BTW/Marge:

 Marge

Prijs:

 € 44.000,-

 

Neem voor meer informatie contact op met Dirk den Hertog van Starchiefs Classic Cars:

Dirk@starchiefs.nl  06-53781381

We nodigen je graag uit om vrijblijvend de collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Houtstraat 9 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om de collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af te leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. Neem in alle gevallen contact op met Chief Dirk 06-53781381.

 


Restrictie Starchiefs Classic Cars

Informatie over de auto's checken we zorgvuldig voor we deze op onze website plaatsen. het blijft echter mensenwerk en er kan daardoor wel eens een foutje insluipen. OOk kan een auto net verkocht zijn, maar nog niet van de website zijn verwijderd. Wij bieden hiervoor bij voorbaat onze excuses aan en danken jullie voor het begrip! Chief Dirk en Chief Vief.