Jaguar E-Type 4.2 Cabrio 1968

Merk Jaguar
Model E-Type 4.2 Cabrio 1968
Prijs 53.500
Staat Opknapper
Jaar 1968
Motor 4200CC
Brandstof Benzine
Kilometerstand 192.000
Kleur
Carrosserie
Transmissie Handgeschakeld
Aantal deuren 2

Omschrijving Jaguar E-Type 4.2 Cabrio 1968

Jaguar E-type 4.2 Cabrio handgeschakeld

De vorige eigenaar is ooit dapper begonnen met de restauratie van deze E-type.

Er is echt al zo ontzettend veel aan deze auto gedaan, echter de moed om hem af te maken ontbrak.

Zo is de motor gedaan en de hele voorwielophanging vernieuwd. De nieuwe remschijven waren al gemonteerd, daarop hebben wij de remklauwen gereviseerd. De rem-pomp is vernieuwd, slangen en leidingen zijn vervangen en alles is weer werkend gemaakt. De koppelingscilinders zijn vernieuwd en werken naar behoren. De spaakwielen zijn mooi en hebben geen roest en zijn voorzien van nieuwe banden. Er is een hagelnieuwe RVS uitlaat gemonteerd aan nieuwe rubbers; al het chroom is splinternieuw. Het dashboard is in perfecte staat, net als de deurpanelen. De stoelen zijn origineel en de bekleding ziet er -behalve een scheur in de bestuurdersstoel- netjes uit.

De cabriokap is er nieuw bij maar moet nog gemonteerd worden. De vloerbedekking is er niet meer bij maar is los te koop. Er zit een hele doos met nieuwe rubbers bij de auto. De auto rijdt, remt en schakelt goed. De motor is krachtig en heeft een enorm koppel. De body is keihard en niet geplamuurd. Ook de gele kap en deuren zijn hard.

Deze Jaguar rijdt nu al als een zonnetje, maar heeft nog net even wat extra aandacht nodig qua nieuwe lak en verdere afbouw. Een buitenkans voor de liefhebber.

Dit alles maakt deze auto, naast een overzichtelijk project voor een hele schappelijke prijs, een goede investering voor de toekomst.

Specificaties:

Carrosserie:                            Cabriolet

Transmissie:                           Handgeschakelde 4-bak

Motor:                                     4200CC 6-cilinder

Vermogen:                              265PK

Koppel:                                   384NM

Kilometerstand:                      120.000 Miles

Bouwjaar:                               1968

BTW/Marge:                           Marge

Prijs:                                       € 52.500,-

Neem voor meer informatie contact op met Chief Dirk

Dirk@starchiefs.nl  06-53781381

We nodigen je graag uit onze collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Handelsweg 4 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om onze collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af te leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. Neem in alle gevallen contact op met Chief Dirk 06-53781381.

 


Restrictie Starchiefs Classic Cars

Informatie over de auto's checken we zorgvuldig voor we deze op onze website plaatsen. het blijft echter mensenwerk en er kan daardoor wel eens een foutje insluipen. OOk kan een auto net verkocht zijn, maar nog niet van de website zijn verwijderd. Wij bieden hiervoor bij voorbaat onze excuses aan en danken jullie voor het begrip! Chief Dirk en Chief Vief.