Ford Super deluxe 5-window coupé Street-Rod 1941 Neem contact op!

Merk Ford
Model Super deluxe 5-window coupé Street-Rod 1941
Prijs 38.000
Staat
Jaar 1941
Motor 5700 CC
Brandstof Benzine
Kilometerstand 84.573 miles
Kleur Blauw
Carrosserie Coupe
Transmissie Automaat
Aantal deuren 2

Omschrijving Ford Super deluxe 5-window coupé Street-Rod 1941

Deze all steel Ford coupé uit 1941 is getransformeerd naar een echte Street-Rod. Inclusief klasse striping door Ep uit Heerden.

De 6-cilinder flathat is vervangen door een nieuwgebouwde Chevy 350 V8 met Edelbrock carburateur en een gereviseerdeTH350 automaat met een Loker ATS shifter.

Aan het originele chassis is een complete nieuwe mustang II front clip gemonteerd met sway bar conversie kit van Gaylenco, schijfremmen en stuurbekrachtiging. Achter werd een 10 bold Ford as met nieuwe coilovers gemonteerd in combinatie met een fourlink. Met de Smoothie wheels, inclusief nieuwe banden, een prachtig exemplaar.

De dynamo, rempomp en bekrachtiger zijn verchroomd. Er is bovendien een nieuwe airco gemonteerd. Trek bij gebruik van de airco gerust een jas aan, hij is ijs- en ijskoud!

Het interieur is geheel uitgevoerd in grijs leder en is keurig. Met alle goedwerkende meters is het dashboard werkelijk een plaatje om te zien!

De gehele onderzijde is erg netjes. Deze is na de conversie volledig gecoat en ziet er uit als nieuw. Met de nieuwe dubbele uitlaat ben je gegarandeerd van een fantastisch mooi geluid.

Van de hele restauratie en de conversie zijn vijf CD’s vol met beeldmateriaal gemaakt. Deze worden uiteraard bij aanschaf van de auto meegeleverd. Net als de stapels met facturen van alle gekochte materialen.

De auto staat nog niet op Nederlands kenteken. Indien gewenst regelen wij dit!

Specificaties:

Carrosserie:                                  Coupé

Transmissie:                                  Automaat TH400

Motor:                                            5700CC V8

Vermogen:                                     200PK +/-

Koppel:                                          250NM

Kilometerstand:                             84.573 Miles

Bouwjaar:                                      1941

BTW/Marge:                                  Marge

Prijs:                                               € 38.000,-

 

We nodigen je graag uit onze collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Houtstraat 9 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om onze collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af te leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. 


U heeft nog 100 Woorden over.
Moment geduld...

Restrictie Starchiefs Classic Cars
We carefully check information about the cars before placing it on our website. however, it remains human work and errors can sometimes creep in. Also, a car may have just been sold, but not yet been removed from the website. We apologize for this in advance and thank you for your understanding! Chief Dirk and Chief Vief.