Ford F100 Custom Panel Van

Merk Ford
Model F100 Custom Panel Van
Prijs 39.500
Staat Gebruikt
Jaar 1955
Motor 6400cc
Brandstof Benzine
Kilometerstand 32.000 na restauratie
Kleur Turquise/wit
Carrosserie Panel Van
Transmissie Automaat
Aantal deuren 2

Omschrijving Ford F100 Custom Panel Van

Deze Ford F100 is 100% body-off gerestaureerd en customized.

Het chassis is tot op het blanke staal kaal gemaakt en geheel opnieuw vanaf de bodem weer opgebouwd. Elk onderdeel is gestraald, gespoten of vernieuwd en met RVS bouten weer terug gemonteerd. De van de F100 bekendstaande starre vooras is vervangen door een Camaro voortrein met onafhankelijke wielophanging. Bovendien is de Panel Van voor en achter voorzien van schijfremmen van CPP ( Classic Preformance Products). Uiteraard in combinatie met een rembekrachtiger van 8” ook van CPP. Er zijn zowel nieuwe schokbrekers als chromen wielen met whitewall banden aangebracht. Uiteraard werd ook de stuurbekrachtiging niet vergeten. De machtige Fordv390 V8 bigblock en de automaat werden voor inbouw volledig gerestaureerd en van een Edelbrock intake en carburateur voorzien. De LPG installatie is professioneel ingebouwd. De 100L tank is in een RVS bak verzonken in de laadvloer en is bereikbaar via een mooi luik in de laadruimte. De stoelen, hemel, deurpanelen en laadruimte werden met donkerblauwe stof bekleed. Zowel voor- als achterin zijn twee captainseats geplaatst die zeer comfortabel zitten. Met veel ingebouwde RVS details is deze Ford echt één brok kwaliteit.

Deze auto heeft een Nederlands geel kenteken.

SPECIFICATIES

Carrosserie: 

 Panel Van

Transmissie:

Motor:     

 Automaat

 Big Block V8 6400CC 390CUI

Vermogen:

Koppel

Kilometerstand:

 400PK

 NNB

 16000 miles na restauratie

Bouwjaar:  

 1955

BTW/Marge:

 marge

Prijs:

 € 39.500,-

 

Neem voor meer informatie contact op met Chief Dirk:

Dirk@starchiefs.nl  06-53781381

We nodigen je graag uit om vrijblijvend de collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Handelsweg 4 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om de collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. Neem in alle gevallen contact op met Chief Dirk 06-53781381.

In verband met de -vanwege COVID-19- door de overheid ingestelde lockdown, zijn wij op dit moment alleen via e-mail en/of telefonisch bereikbaar. Graag bespreken we gezamenlijk hoe we de gewekte interesse in een specifieke auto uit onze collectie op (aan)gepaste wijze kunnen beantwoorden.


Restrictie Starchiefs Classic Cars

Informatie over de auto's checken we zorgvuldig voor we deze op onze website plaatsen. het blijft echter mensenwerk en er kan daardoor wel eens een foutje insluipen. OOk kan een auto net verkocht zijn, maar nog niet van de website zijn verwijderd. Wij bieden hiervoor bij voorbaat onze excuses aan en danken jullie voor het begrip! Chief Dirk en Chief Vief.