Ford 3-window Neem contact op!

Merk Ford
Model 3-window
Prijs 46.500
Staat Gebruikt
Jaar 1934
Motor 5700cc
Brandstof Benzine
Kilometerstand 12.000 miles
Kleur Glanzend zwart
Carrosserie Coupe
Transmissie Automaat
Aantal deuren 2

Omschrijving Ford 3-window

Deze Ford 3-Window coupé met zijn suïcide doors is the holy grale onder de jaren 30-coupes. Deze is voornamelijk bekend geworden door ZZ-top. De in België gerestaureerde Ford is tot in detail gedaan: lak interieur, chassis en de ophanging.

De auto heeft een nieuw gebouwde Ford 351 Winsor V8 met een C6 automaat met Lokar shifter. Gepolijste dynamo, waterpomp en pulleys.

De coupé heeft in front een custom voor-as met onafhankelijke ophanging, schijfremmen en stuurbekrachtiging. De gehele ophanging is nieuw en uitgevoerd met coilovers. Prachtige hagelnieuwe classic wheels met nieuwe Coocker white walls passen perfect bij de auto.

Het interieur is geheel nieuw uitgevoerd in zwart leer en is in topstaat. Het dashboard is super mooi en origineel met nieuwe meters die ook allemaal werken, zelfs het klokje.

Complete nieuwe draadboom en zekeringkast.

De hele onderzijde is super netjes en de nieuwe dubbele uitlaat met Flowmasters produceert een fantastisch mooi geluid. Het rijden is een beleving en je gaat er zeker een dikke grijns aan overhouden.

De vorige eigenaar heeft kosten nog moeite bespaard om deze Ford zo te krijgen. Er is slechts 800miles gereden na de restauratie in 2020, verder heeft hij alleen gepronkt op beurzen en shows.

Het is een glasfiber Corner body, naar zeggen het beste wat er te krijgen is. De auto staat thans op Belgisch "O"-kenteken. Juni aanstaande wordt de auto gekeurd en omgezet naar een Nederlands kenteken.


 

Specificaties:

Carrosserie:        Coupé

Transmissie:       Automaat C6

Motor:                 5700CC V8 Winsor

Vermogen:         300PK +-

Koppel:              350NM

Kilometerstand: 12000 Miles

Bouwjaar:          1934

BTW/Marge:      Marge

Prijs:                   € 46.500,-

 

We nodigen je graag uit onze collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Houtstraat 9 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om onze collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af te leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. 


U heeft nog 100 Woorden over.
Moment geduld...

Restrictie Starchiefs Classic Cars
We carefully check information about the cars before placing it on our website. however, it remains human work and errors can sometimes creep in. Also, a car may have just been sold, but not yet been removed from the website. We apologize for this in advance and thank you for your understanding! Chief Dirk and Chief Vief.