Chrysler Saratoga hardtop sedan 4-door 1959 Neem contact op!

Merk Chrysler
Model Saratoga hardtop sedan 4-door 1959
Prijs 22.500
Staat Gebruikt
Jaar 1959
Motor 6271CC
Brandstof Benzine
Kilometerstand 67.385
Kleur wit/blauw
Carrosserie Sedan
Transmissie Automaat
Aantal deuren 4

Omschrijving Chrysler Saratoga hardtop sedan 4-door 1959

“Een echte slee” is de enige omschrijving die past bij deze Chrysler Saratoga. Daterend uit het autotijdperk van de ruimtevaart is de auto uiteraard compleet met veel chroom, protserige details, grote vinnen aan de achterzijde en enorme chromen bumpers. Een belangrijk kenmerk van de Hard Top Sedan is dat de auto geen raamframes en b-stijl heeft waardoor, bij het omlaag draaien van de ramen, de hele zijkant open is. Dat levert je bij het toeren in deze slee een extra vrij gevoel op.

De Chrysler Saratoga is een keer overgespoten in de originele kleuren wit en blauw. Na het spuiten zijn op de liggende delen stofresten zichtbaar gebleven. De auto is verder hard en netjes. Als trouwauto heeft de Chrysler Saratoga vele jaren zijn sporen verdiend en is daarom ook technisch goed onderhouden. De zware 6.3 liter V8 (Golden Lion) met een four barrel carburateur geeft een enorm koppel van bijna 580NM waardoor deze grote auto bijzonder prettig rijdt. De drietraps Torque Flite automaat met druktoets bediening versterkt dit rijgenot. Qua interieur is te benoemen dat de blauwe stoffen bekleding echt heel keurig en onbeschadigd is, bovendien is de hemel is ook erg netjes.

SPECIFICATIES

Carrosserie:

Motor:

 Sedan

 V8 6271CC 383CUI Golden lion

Transmissie:

 Torque Flite Automaat 3 versnellingen met druktoets bediening

Vermogen 

Koppel

Kilometerstand:

 326 PK

 576NM

 67.385 Km

Bouwjaar:

 1959

BTW/Marge:

 Marge

Prijs:

 € 22.500,-


Neem voor meer informatie contact op met Chief Dirk:

Dirk@starchiefs.nl  06-53781381

We nodigen je graag uit om vrijblijvend de collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Handelsweg 4 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om de collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af te leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. Neem in alle gevallen contact op met Chief Dirk 06-53781381


U heeft nog 100 Woorden over.
Moment geduld...

Restrictie Starchiefs Classic Cars
We carefully check information about the cars before placing it on our website. however, it remains human work and errors can sometimes creep in. Also, a car may have just been sold, but not yet been removed from the website. We apologize for this in advance and thank you for your understanding! Chief Dirk and Chief Vief.