Chrysler 300K Cabrio 1963

Merk Chrysler
Model 300K Cabrio 1963
Prijs 25.000
Staat Gebruikt
Jaar 1963
Motor 6800
Brandstof Benzine
Kilometerstand 91.133
Kleur Rood
Carrosserie Cabrio
Transmissie Automaat
Aantal deuren 2

Omschrijving Chrysler 300K Cabrio 1963

Wat een prachtige luxe klassieker is deze Chrysler 300K convertible 1963! Maar pas op: het is een echte wolf in schaapskleren.

Met zijn 6 liter V8 met 360PK en een gigantisch koppel is het een echte musle-car, maar zijn uiterlijk is in de stijl van een luxe convertible. Laat je zakken in de luxe dikke banken van wit leer en maak comfortabel je kilometers. De nieuwe elektrische cabriokap sluit in een handomdraai, maar wat is deze uitvoering ook met de kap dicht een geweldige verschijning.

De Chrysler staat in de eerste lak en natuurlijk vind je daar gebruikssporen op, maar overwegend staat de auto nog prima in de lak. Op de onderzijde is helemaal niets aan te merken, deze is keihard en ongelast.

De dikke V8 werd een aantal jaren terug geheel gereviseerd en loopt als een zonnetje. De drie-traps druktoets automaat schakelt boterzacht, precies zoals het hoort. Technisch is de auto goed onderhouden. We hebben hem uiteraard rondom nagezien en daar waar nodig hersteld.

Voor een scherpe en betaalbare prijs, rijd je deze grote stoere oldtimer-cabrio. Van buiten een luxe klassieke schoonheid, van binnen een ongekend beest! Deze Chrysler 300K Convertible is gewoon een lot uit de loterij.

 

SPECIFICATIES
 

Carrosserie                                         : Cabriolet

Transmissie                                        : Automaat (drie-traps druktoets)

Motor                                                  : 413CUi 6800CC

Vermogen                                           : 360PK

Koppel                                                : 637NM

Kilometerstand                                   : 56.958 Miles

Bouwjaar                                            : 1963

BTW/Marge                                        : Marge

Prijs                                                    : € 25.000,-

Neem voor meer informatie contact op met Chief Dirk:

Dirk@starchiefs.nl  06-53781381

We nodigen je graag uit onze collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Handelsweg 4 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om onze collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af te leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. Neem in alle gevallen contact op met Chief Dirk 06-53781381.


Restrictie Starchiefs Classic Cars

Informatie over de auto's checken we zorgvuldig voor we deze op onze website plaatsen. het blijft echter mensenwerk en er kan daardoor wel eens een foutje insluipen. OOk kan een auto net verkocht zijn, maar nog niet van de website zijn verwijderd. Wij bieden hiervoor bij voorbaat onze excuses aan en danken jullie voor het begrip! Chief Dirk en Chief Vief.