Chevrolet Malibu Classic 1976 Neem contact op!

Merk Chevrolet
Model Malibu Classic 1976
Prijs 12.750
Staat Gebruikt
Jaar 1976
Motor 5700CC
Brandstof Benzine
Kilometerstand 192.000
Kleur Roest
Carrosserie Wagon
Transmissie Automaat
Aantal deuren 5

Omschrijving Chevrolet Malibu Classic 1976

Deze ruige Chevrolet Wagon met 5.7L V8 en automaat heeft tot 2020 in Californië gereden. Het is een kogelharde auto, er is nergens een rotte plek te ontdekken. De auto zit bovendien nog in de eerste lak.

Wij hebben hem op Nederlands kenteken gezet. De auto kwam zonder enig probleem door de APK. Daarmee is de Chevy dus ook technisch in erg goede staat. De remmen, remslangen en radiator zijn vernieuwd.

We hebben Neerlands beste Pinstriper Ep uit Heerden de vrije hand gegeven om de auto een ander uiterlijk te geven. Hij heeft zichzelf overtroffen en er een oude servicewagen van gemaakt. Dit vakwerk komt op de foto wat minder uit, maar het is echt supergaaf. Eenmaal op de weg zal iedereen je nakijken!

De Wolfrace-velgen maken hem af. De banken zijn als nieuw. Een erg leuk detail is de derde bank waar passagiers achterstevoren op zitten. De hemel is netjes, maar er mist een zonneklep. Het deurpaneel aan de bestuurderskant heeft wat schade aan de stof.

Motor heeft nieuwe olie en ook de remvloeistof is ververst.

De auto rijdt krachtig en schakelt zoals het hoort.


SPECIFICATIES

Carrosserie:

Wagon

Transmissie:

Motor                                               

Automaat 3 bak

Chevy 350/ 5700CC crate motor

Vermogen 

Koppel

Kilometerstand:

197PK

285NM

 120000 mile

Bouwjaar:

1976

BTW/Marge:

Marge

Prijs:

€ 12.500,-

 


U heeft nog 100 Woorden over.
Moment geduld...

Restrictie Starchiefs Classic Cars
We carefully check information about the cars before placing it on our website. however, it remains human work and errors can sometimes creep in. Also, a car may have just been sold, but not yet been removed from the website. We apologize for this in advance and thank you for your understanding! Chief Dirk and Chief Vief.