Chevrolet Bel Air 4-door Sedan 235 Hi-Thrift 6 1960

Merk Chevrolet
Model Bel Air 4-door Sedan 235 Hi-Thrift 6 1960
Prijs 19.500
Staat Gebruikt
Jaar 1960
Motor
Brandstof Benzine Gas
Kilometerstand 37.856
Kleur wit
Carrosserie Sedan
Transmissie Handgeschakeld aan het stuur
Aantal deuren 4

Omschrijving Chevrolet Bel Air 4-door Sedan 235 Hi-Thrift 6 1960

Uit de vierde generatie Bel Airs stamt deze Chevrolet Bel-air uit 1960. De generatie die staat voor de enorme omslag in het ontwerp van de Bel Airs.

De Bel Airs uit 1959 worden gezien als de allermooiste. Kenmerkend met de prachtig gevormde achterzijde waarvan de vleugels horizontaal naar beneden lopen, gecombineerd met de cats-eyes achterlichten, zijn het ook echt plaatjes. Deze uitvoering werd gelijk uitgebracht in een full-size sedan. In 1960 werd de Bel-Air licht aangepast met een knik in de achtervleugels en ronde achterlichten.

Met deze witte sedan hebben we dan ook weer een geweldige wagen in huis gehaald. Het chroom is rondom vernieuwd en steekt scherp af tegen de in zeer goede staat verkerende lak.

De zes cilinder loopt erg mooi en stil. Een LPG-tank werd ingebouwd, waardoor hij lekker toert op zowel benzine als LPG. Door het hoge koppel van bijna 300NM presteert hij erg goed.

De versnellingsbak schakelt zoals het hoort, natuurlijk volgens de three on the tree techniek!

 

SPECIFICATIES

Carrosserie                             : 4-deurs sedan

Transmissie                            : handgeschakeld aan het stuur, 3 versnellingen

Motor                                      : 235.5 cu in (3.9L) Blue Flame I6

Vermogen                               : 145PK

Koppel                                    : 294NM

Kilometerstand                       : 37.856

Bouwjaar                                : 1960

BTW/Marge                            : marge

Prijs                                        : € 19.500,-

Neem voor meer informatie contact op met Chief Dirk: Dirk@starchiefs.nl  06-53781381

We nodigen je graag uit onze collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Handelsweg 4 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om onze collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af te leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. Neem in alle gevallen contact op met Chief Dirk 06-53781381


Restrictie Starchiefs Classic Cars

Informatie over de auto's checken we zorgvuldig voor we deze op onze website plaatsen. het blijft echter mensenwerk en er kan daardoor wel eens een foutje insluipen. OOk kan een auto net verkocht zijn, maar nog niet van de website zijn verwijderd. Wij bieden hiervoor bij voorbaat onze excuses aan en danken jullie voor het begrip! Chief Dirk en Chief Vief.