BMW E30 325iX 4x4 1989

Merk BMW
Model E30 325iX 4x4 1989
Prijs 17.950
Staat Gebruikt
Jaar 1989
Motor 2500
Brandstof Benzine
Kilometerstand 219.000
Kleur Groen
Carrosserie Touring
Transmissie Handgeschakeld
Aantal deuren 4

Omschrijving BMW E30 325iX 4x4 1989

Slechts één eigenaar had deze BMW in Duitsland, voordat hij in 2006 naar Nederland werd geïmporteerd door een BMW-verzamelaar. Deze verzamelaar heeft met de BMW vier jaar zakelijk gereden. Daarna is de auto zeer professioneel overgespoten en vervolgens in de verzameling opgenomen. De BMW heeft zijn kilometers gemaakt, toch ondanks de ruim 200km functioneert alles prima en is het interieur nog in een ongelofelijk nette staat. De sportstoelen zitten heerlijk en vertonen geen slijtage plekken, ook niet op de bekende plaatsen. Het manuele schuifdak werkt naar behoren en je vindt de originele Becker-radio ook in de auto terug. De documentatie is compleet met het bijbehorende boekje, handleidingen en het BMW-dealer afgestempelde onderhoudsboekje. Deze BMW heeft veel nieuwe originele onderdelen, zoals bijvoorbeeld een radiator en rondom nieuwe remschijven. Het tijdloze ontwerp van de E30 is sowieso prachtig om te zien en zeker in deze uitvoering; een keurig origineel exemplaar van de zeldzame 4x4 BMW 325iX. De verzamelaar zag zich genoodzaakt om, in verband met zijn leeftijd, gedoseerd afstand te gaan doen van zijn verzameling. Het kostte hem dan ook zichtbaar moeite om afscheid te nemen van deze auto.

Groot onderhoud is uitgevoerd. De BMW is geschikt zowel als gezinsauto als ook zakelijk. Door de leeftijd wordt met de auto uiterst aantrekkelijk, met slechts geringe bijtelling gereden.

De zeer betrouwbare 2,5 liter 6-cylinder lijn motor met 170PK loopt als een zonnetje. De motor wordt ook niet voor niets door de kenners het meest robuuste motorblok genoemd dat BMW ooit heeft gemaakt. De handschakeling is soepel en makkelijk.

SPECIFICATIES

Carrosserie                             : Touring

Transmissie                            : Handgeschakeld

Motor                                      : 2500CC 6-cilinder

Vermogen                               : 170PK

Koppel                                    : 222NM

Kilometerstand                        : 219.000

Bouwjaar                                : 1989

BTW/Marge                            : Marge

Prijs                                        : 17.950,-

Neem voor meer informatie contact op met Chief Dirk:

Dirk@starchiefs.nl  06-53781381

We nodigen je graag uit onze collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Handelsweg 4 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om onze collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af te leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. Neem in alle gevallen contact op met Chief Dirk 06-53781381


Restrictie Starchiefs Classic Cars

Informatie over de auto's checken we zorgvuldig voor we deze op onze website plaatsen. het blijft echter mensenwerk en er kan daardoor wel eens een foutje insluipen. OOk kan een auto net verkocht zijn, maar nog niet van de website zijn verwijderd. Wij bieden hiervoor bij voorbaat onze excuses aan en danken jullie voor het begrip! Chief Dirk en Chief Vief.