BMW 633

Merk BMW
Model 633
Prijs 19.500
Staat Gebruikt
Jaar 1979
Motor
Brandstof Benzine
Kilometerstand
Kleur Oranje
Carrosserie
Transmissie Automaat
Aantal deuren 2

Omschrijving BMW 633

BMW 633 CSI E24 werd door BMW in 1976 geïntroduceerd als opvolger voor de schitterende en legendarische E9 CS/CSI serie. Paul Bracq was verantwoordelijk voor het ontwerp van deze GT. De auto werd groter en hoger gemaakt om het voor de passagiers makkelijk te maken om in te stappen. Bij de introductie waren er alleen de 630CS en 633CSI beschikbaar en later ook een 628CSI. De 635CSI werd pas in 1979 geïntroduceerd.

Deze rode CSI heeft rondom bruin getint glas en elektrische ramen. Het interieur is uitgevoerd in zwart leder en deze is in erg nette staat. Dit geldt ook voor de hemel, het dashboard en de deurpanelen.

De auto is destijds in België geleverd en na vijf jaar verkocht aan de broer van de eerste eigenaar. De BMW heeft daarmee slechts 2 eigenaren gekend. Bovendien heeft de auto de laatste 15 jaar in een droge en verwarmde schuur gestaan. Met dit prinsessenbestaan een buitenkansje dus voor de liefhebber.

De motor heeft een grote beurt gekregen en alle vloeistoffen zijn vernieuwd. De achterdemper is vervangen voor een nieuwe. Ook de remmen zijn nagekeken en van nieuwe olie voorzien.

De auto rijdt krachtig en schakelt zoals het hoort.

Met de originele Alpina wielen en de prachtige rode kleur is de auto een plaatje om te zien. Met slechts 130.000 km op de teller staat de BMW dan ook klaar om nog vele kilometers met je te gaan rijden.

SPECIFICATIES

Carrosserie:

Coupé

Transmissie:

Motor                                               

Automaat 3-bak

Zescilinder lijnmotor 3200CC

Vermogen 

Koppel

Kilometerstand:

197PK

285NM

130.000KM

Bouwjaar:

1979

BTW/Marge:

Marge

Prijs:

€ 17.500,-

 

Neem voor meer informatie contact op met Chief Dirk

Dirk@starchiefs.nl  06-53781381

We nodigen je graag uit onze collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Handelsweg 4 in Meerkerk. Dat kan dagelijks tijdens kantooruren. Omdat we echter ook “on the road” kunnen zijn om onze collectie uit te breiden of verkochte klassiekers af te leveren, adviseren we om je komst telefonisch aan te kondigen. Bezichtiging in het weekend of in de avonduren kan sowieso alleen op afspraak. Neem in alle gevallen contact op met Chief Dirk 06-53781381.

 


Restrictie Starchiefs Classic Cars

Informatie over de auto's checken we zorgvuldig voor we deze op onze website plaatsen. het blijft echter mensenwerk en er kan daardoor wel eens een foutje insluipen. OOk kan een auto net verkocht zijn, maar nog niet van de website zijn verwijderd. Wij bieden hiervoor bij voorbaat onze excuses aan en danken jullie voor het begrip! Chief Dirk en Chief Vief.